Johnny Bulls
Johnny Bulls
Low Elastic Chelsea Black
997 kr
inkl. mva

Kunde Data

Johnny Bulls oppleves som store i størrelsen i henhold til 3314 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

4,5 cm

Skafthøyde :

14 cm

Skaftvidde:

28 cm

Merke:

Artikelnummer:

49755-00

Johnny Bulls Low Elastic Chelsea BlackJohnny Bulls produserer sko som er veldig inspirerte av motorsykkelkulturen og det ville vesten. Deres sko har alltid et tøft, men stilrent utseende. Akkurat som vanlig, så har Johnny Bulls brukt et skinn av høy kvalitet for å skape disse Chelseabootsene. I samsvar med den klassiske modellen vil du også finne elastisk strikk på begge sider av skoen. Ved hjelp av disse kan du enkelt ta på deg skoene dine. Disse støvlene fra Johnny Bulls er laget for kvinner. De har en skafthøyde på 14 cm og en hæl på 4,5 cm. Du kan lett få mange forskjellige stiler og design ved hjelp av disse funksjonelle skoene.

Alltid god kvalitetJohnny Bulls produserer bare sko og støvler i skinn, og de bruker derfor bare skinn som ser bra ut og som holder lenge. Det gjelder selvfølgelig også for disse Chelseabootsene. Innsiden av skoen er utstyrt med et behagelig skinnfôr som varmer føttene. Fôret øker komforten i skoene, og du kan bruke skoene hele dagen uten å få slitne føtter. Sålen er sydd fast i stedet for limt, slik at de sitter tettere sammen, og dermed varer de også lenger. Sålen er laget av gummi, noe som alltid er bra fordi det er mykt og gir deg et godt grep på veien.

Match støvlene med forskjellige stilerEn av de største fordelene med disse fine Chelseabootsene fra Johnny Bulls,er at de er utrolig anvendelige. Du kan matche skoene med en vakker og elegant kjole for å skape et stilig antrekk. Ved hjelp av et par fine jeans og en skjorte kan du få et litt mer avslappet, men tøft antrekk. Ettersom disse skoene ikke går alt for høyt opp på beinet, kan de også brukes med et par løse bukser. Uansett hva du velger å ha på deg sammen med Johnny Bulls, vil det se bra ut.

Vedlikehold skinnskoene på denne måtenSkinn gir skoene et fint utseende, men trenger litt kjærlighet for å se fine ut også i fremtiden. Det er mange forskjellige skopleieprodukter i dag som er spesielt utviklet for skinnsko. Ved hjelp av disse kan du rengjøre, smøre og beskytte skoene på en enkel måte. Skinn er et levende materiale som tilpasser seg etter foten din og måten de brukes på. Jo bedre du tar vare på skoene dine, desto mer komfortable og mer attraktive blir de. Du kan beskytte skoene mot regn og skitt ved å bruke en impregneringspray. På denne måten holder de formen i mange år.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

C
Catrine Jajo
Oversette
M
Marina
Oversette
A
Alicia, Footway

Hej! :smiley:

Det går inte att ta ut innersulan.

Oversette
0
K
Katri Laponia
Oversette
J
Julia, Footway

Det innebär att de är lite smalare i lästen. Kvinnor har oftast fysiskt smalare och nättare fötter än män så har man en bred fot skulle inte denna passa så bra. :slight_smile:

Oversette
0
Vis flere innlegg

28466 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK