Gant
Gant
Lydia Black Leather

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Gant Lydia Black Leather

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær , Syntet

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

48035-04

Gant Lydia Black LeatherGant er et klassisk merke som lager både klesplagg og sko som er populære over hele verden. Vil du kjøpe et par Chelsaaboots som er godt produsert og der skinnet er i den beste kvaliteten, er Gant Lydia skoen du bør gå for. Med denne skoen på føttene er det enkelt å skjønne hvorfor denne bedriften har blitt en stor suksess.

Kvalitets skinnMan merker med en gang at disse skoene er laget av eksklusivt skinn og i en god kvalitet. Skoens ytre er laget av et sort og stilrent skinn. På sidene finner du strammestropper som kjennetegner Chelseaboots-modellen. Du finner også pene lyse sømmer på både strammestroppen, den forsterkede hælen og på selve sålen. Siden sålen er sydd, i motsetning til andre merker, som er limt, holder denne skoen lenger.

Stilren og eksklusivVed hjelp av disse skoene vil du enkelt kunne skape et moderne og stilig antrekk. Kombiner gjerne med et par kule olabukser eller en søt kjole for å fremheve din individuelle stil. For en tidløs presentasjon kombinerer du skoene med mørkere farger og et fargesterkt smykke som stikker seg ut.

Ta vare på skoeneLærsko har det best om du børster og smører dem inn med lærskoprodukter jevnlig. Du kan i tillegg bruke impregneringsspray for å gi skoene ytterligere beskyttelse mot regn og skitt.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×