Shepherd
Shepherd
Magnus Stone
549 kr
(647 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Shepherd oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9765 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun, Grå

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Lær

Merke:

Artikelnummer:

24166-01

Shepherd Magnus StoneShepherd Magnus Stone er et par tidløse tøfler som du kan bruke året rundt. Disse tøflene har et særegent utseende. Tøflene har en myk og fluffy krage rundt skoåpningen. Sko og tøfler fra det svenske selskapet Shepherd of Sweden er alltid laget i saueskinn og saueull. Det gjelder naturligvis også for denne stilige og komfortable modellen.

Varmt og komfortabelt, takket være materialetDet er materialet som gjør at sko og tøfler fra Shepherd skiller seg fra alle de andre leverandørene. Saueull har nemlig en rekke gode egenskaper. Blant annet er det et materiale som er motstandsdyktig mot bakterier og smuss. Inne i skoene finner du et mykt og varmt fôr som sørger for at føttene holder på varmen, men uten at det blir for varmt.

Bruk dem som morgentøfler hjemmeShepherd Magnus Stone er tøfler som passer perfekt å bruke når du vil gå behagelig rundt i hjemmet ditt. Tøflene er også ypperlige å ha på seg når det er varmt ute. De passer nok likevel best for å holde føttene varme og komfortable hele vinteren. Dersom du velger å starte hver morgen med å ta på deg disse fine tøflene, skal du se at du fort får en langt mer komfortabel hverdag.

Ta vare på tøfleneSaueskinn og saueull trenger ikke særlig mye pleie. Du kan børste bort smuss og lignende fra tøflene med bruk av en myk børste. Rengjør tøflene med lunkent vann og litt såpe dersom det har kommet noen flekker du ønsker å fjerne.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

C
Christer Jansson
Oversette
B
bemark
Oversette
H
Hans-Göran Håkansson

Toppen kvalitet!!! :smile:

Oversette
1
R
RoseMarie Andersson
Oversette

28451 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK