Cavalet
Cavalet
Malå Black
847 kr
(997 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Cavalet oppleves som normale i størrelsen i henhold til 808 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummi

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

52974-00

Cavalet Malå BlackLeter du etter nye vintersko, er disse støvlene fra Cavalet verdt et forsøk. De er laget av det velkjente merket Cavalet. Merket, som ble grunnlagt i Søborg i Danmark allerede i 1946, har skapt mange fine og funksjonelle sko, håndvesker og andre accessoirer. Med Cavalet Malå Black får du en vintersko som mange elsker. Det er lett å forstå hvorfor når du endelig har fått prøvd skoene selv. Den relativt lille vinterstøvelen er behagelig å gå i, takket være sitt myke innerfôr. Fôret er laget av lammeull, noe som gir en naturlig og effektiv varmeisolering. Sats på et par stilrene, gode og varme støvler før vinteren. Cavalet Malå Black har også uttrekkbare brodder, noe som er perfekt når veiene er isete og risikoen for å gli og falle er stor.

Mokka, saueskinn, doble glidelåser og brodderDet er detaljene på disse skoene som gjør at du har lyst til å bruke Cavalet Malå Black så fort det blir litt glatt eller kaldt ute. Først og fremst har du selve fôret. Det er laget av lammeull, noe som innebærer at skoene både kan holde kulden ute og varmen inne. Utenpå skoene finner du mokkalær. Dette læret gir støvlene et vakkert og stilrent utseende. På hver side av skotungen finner du to glidelåser. Ved hjelp av disse kan du enkelt ta skoene av og på deg. Glidelåsene passer på at skoene sitter ordentlig på, selv om de likevel er lette å ta av. En av de beste egenskapene ved disse skoene er at de kommer med innebygde brodder under sålene. Du kan enkelt vri opp broddene så du får et enda bedre grep på veien. Alle disse egenskapene gjør at Cavalet Malå Black er sko som passer helt perfekt til vinterens kalde vær.

Stilrene og enkle å matcheSelv om Cavalet Malå Black er ytterst funksjonelle, så har merket likevel klart å lage et par vintersko med et flott utseende. Bruk dem til hverdags med et par vanlige jeans eller andre bukser. Match gjerne skoene med et mørkt ytterplagg for å få et stilig utseende. Cavalet Malå Black er sko som er laget for å bli brukt vel og lenge. De kommer til å se bra ut, uansett hva du har på deg.

Riktig beskyttelse for dine skoMokkalær skiller seg en del fra andre, vanlige lærsko. Vi anbefaler at du bruker en spesiell mokkaspray for å impregnere skoene, slik at de får en bedre beskyttelse mot regn og fukt. Det finnes også spesielle mokkabørster som du kan bruke for å få bort smuss og lignende fra skotøyet.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

M
Marius Emil Christensen
Z
Zara, Footway

Innermått EU 44=30cm :slight_smile:

0
K
KatySeventy
B
Beate

Jeg har dette likedan sko, men i rødt. Supert med utfellbare brodder, og skoene er i tillegg varme og behagelige å ha på. Absolutt en favoritt når det blir nullføre med holke og elendighet.

0
S
sølvia aase
J
Jeanett, Footway

Hei! Jeg skulle nok anbefale at du da bestiller 43 i så fall. :slight_smile:

1
Vis flere innlegg

28608 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK