Cavalet
Cavalet - Malå Black
Cavalet - Malå Black
Cavalet - Malå Black
3D

Brukerbilder

Cavalet
Malå Black
797 kr
(997 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

52974-00

Cavalet Malå BlackLeter du etter nye vintersko, er disse støvlene fra Cavalet verdt et forsøk. De er laget av det velkjente merket Cavalet. Merket, som ble grunnlagt i Søborg i Danmark allerede i 1946, har skapt mange fine og funksjonelle sko, håndvesker og andre accessoirer. Med Cavalet Malå Black får du en vintersko som mange elsker. Det er lett å forstå hvorfor når du endelig har fått prøvd skoene selv. Den relativt lille vinterstøvelen er behagelig å gå i, takket være sitt myke innerfôr. Fôret er laget av lammeull, noe som gir en naturlig og effektiv varmeisolering. Sats på et par stilrene, gode og varme støvler før vinteren. Cavalet Malå Black har også uttrekkbare brodder, noe som er perfekt når veiene er isete og risikoen for å gli og falle er stor.

Mokka, saueskinn, doble glidelåser og brodderDet er detaljene på disse skoene som gjør at du har lyst til å bruke Cavalet Malå Black så fort det blir litt glatt eller kaldt ute. Først og fremst har du selve fôret. Det er laget av lammeull, noe som innebærer at skoene både kan holde kulden ute og varmen inne. Utenpå skoene finner du mokkalær. Dette læret gir støvlene et vakkert og stilrent utseende. På hver side av skotungen finner du to glidelåser. Ved hjelp av disse kan du enkelt ta skoene av og på deg. Glidelåsene passer på at skoene sitter ordentlig på, selv om de likevel er lette å ta av. En av de beste egenskapene ved disse skoene er at de kommer med innebygde brodder under sålene. Du kan enkelt vri opp broddene så du får et enda bedre grep på veien. Alle disse egenskapene gjør at Cavalet Malå Black er sko som passer helt perfekt til vinterens kalde vær.

Stilrene og enkle å matcheSelv om Cavalet Malå Black er ytterst funksjonelle, så har merket likevel klart å lage et par vintersko med et flott utseende. Bruk dem til hverdags med et par vanlige jeans eller andre bukser. Match gjerne skoene med et mørkt ytterplagg for å få et stilig utseende. Cavalet Malå Black er sko som er laget for å bli brukt vel og lenge. De kommer til å se bra ut, uansett hva du har på deg.

Riktig beskyttelse for dine skoMokkalær skiller seg en del fra andre, vanlige lærsko. Vi anbefaler at du bruker en spesiell mokkaspray for å impregnere skoene, slik at de får en bedre beskyttelse mot regn og fukt. Det finnes også spesielle mokkabørster som du kan bruke for å få bort smuss og lignende fra skotøyet.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
V
Victor

Er det vanntett?

 · Svar · 
H
Heidi Larsen

Er de tunge eller lette? Liker ikke tunge skoletter?

 · Svar · 
E
E-B

Fikk mine i dag. De er litt tunge, men ikke for tunge. Noe store i størrelsen, men jeg tror de skal passe meg allikevel. Deilig for inne i skoen

 · Svar · 
E
E-B

Nå har jeg brukt dem hver eneste dag siden jeg fikk dem for tre uker siden. Fantastiske skor.

 · Svar · 
I
Inso

Kan piggene byttes hvis de blir ødelagt eller slitt?

 · Svar · 
Jeanett, Footway

Det skal gå, ta gjerne kontakt med oss i så fall. :slight_smile:

 · Svar · 
E
Elise G Tvete

Jeg bruker fotsenger. Kan innersålen tas ut?

 · Svar · 
E
E-B

Sålen sitter fast

 · Svar · 
A
Ars

Nette, fine støvletter som sitter fint på foten selv med store størrelser.

 · Svar · 

28801 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×