Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Malin Flower
337 kr
inkl. mva

Kunde Data

Mohedatoffeln oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2505 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Beige, Mønstret

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

5 cm

Merke:

Artikelnummer:

50502-00

Mohedatoffeln Malin FlowerAlle burde ha minst ett par flotte tresko fra Mohedatoffeln. Mohedatoffeln Malin Flower er en klassisk tresko i ny innpakning. Treskoene har et vakkert blomstermotiv som fremstår som tradisjonelt og landlig. Disse flotte skoene passer perfekt for bruk gjennom hele vår- og sommerhalvdelen av året.

Solid treklossI motsetning til de fleste andre sko, som er produserte av gummi, er Mohedatoffeln Malin Flower produsert av en massiv trekloss. Treklossen er selve sålen, og for å gi deg et optimalt grep har sålen også fått to mønstrede gummipartier. Selve overdelen på skoen er produsert i ekte skinn.

Svenske skoOm det skulle være noe man ofte forbinder med Sverige (sett bort fra Dalahästen), så må det vel være tresko. Mohedatoffeln Malin Flower er en veldig pen sko som du kan ha på deg til både jeans, skjørt og kjoler hele våren og sommeren. Det blomstrede mønsteret hever alle slags antrekk du måtte velge.

Plei skoene dine riktigDersom du ønsker at dine Mohedatoffeln Malin Flower skal ha en lang levetid, er det viktig å pleie dem riktig. Det aller beste er å unngå vann helt, men ellers kan skoene brukes jevnt over. Overdelen er i skinn men er også utstyrt med en beskyttende film som er vann- og smussavvisende.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

T
Tone Kjærnsmo Gulbrandsen

Innlegg på andre språk

B
Birgit Elisabeth Kjær Andersen
Oversette
Derya, Footway

Hej Birgit,

Du er meget velkommen til, at skrive en mail til vores kundeservice afdeling hvor du uddyber det lidt mere så vi kan hjælpe dig videre :slight_smile:

Oversette
1
B
Bronwyn
Oversette
Vis flere innlegg

28723 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK