Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 11:07:53
Shepherd
Shepherd - Malte 99/83526 Antique Stone
Shepherd - Malte 99/83526 Antique Stone
Shepherd - Malte 99/83526 Antique Stone
3D
Shepherd
Malte 99/83526 Antique Stone
477 kr
(597 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Lærsåle

Merke:

Artikelnummer:

48222-00

Shepherd Malte 99/83526 Antique StoneShepherd of Sweden er produsenten bak disse fine og myke skoene. Bedriften har blitt kjent for kun å bruke saueskinn og lammeull. Med tøflene Malte får du en original tøffel som føles varm og god på foten.

Lammeull – et materiale med mange gode egenskaperNettopp lammeull er et materiale som passer perfekt til tøfler. Det er mykt og komfortabelt og gir føttene varme når det er kaldt, og transporterer bort fukt når du blir svett eller klam. Ull er også resistent mot bakterier, noe som alltid er bra. Ytterdelen er laget av mokka fra saueskinn.

Pent design – høy komfortTøflene Malte har et fint og stilrent design. De kan like gjerne brukes på jobben som hjemme. Om du fryser på føttene eller bare vil gå rundt med følelsen av velbehag, så er disse tøflene uansett perfekte for deg.

Mokka og lammeull – tips ved stell og rengjøringSelv om disse tøflene først og fremst skal brukes innendørs, så kan de fremdeles trenge litt stell og rengjøring en gang iblant. Bruk først litt vann, en klut og eventuelt litt mildt såpevann for å fjerne smuss og flekker. Det går også bra å bruke skopleieprodukter som er beregnet for mokka.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27572 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×