Shepherd
Shepherd
Mariette Antique/Cognac
597 kr
(747 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Shepherd oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9765 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Beige, Brun

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Lær

Merke:

Artikelnummer:

02028-00

Shepherd Mariette Antique CognacLider du også av frosne føtter? Eller vil du helt enkelt ha noe deilig å stappe føttene i etter en dag på jobben? Shepherd Mariette Antique Cognac er en kjempefin lammeulltøffel i et fint design. Tøflene går opp over ankelen og holder både føtter og ankler varme og gode. Den myke ullen føles utrolig god mot bare føtter.

Smart og behagelig lammeullLammeull har utrolige egenskaper, og det er ikke rart at vi mennesker har benyttet oss av ull i tusenvis av år. Shepherd Mariette Antique Cognac er produsert av mokka og den mykeste lammeullen. I tillegg til at lammeull er antibakterielt, er det dessuten fuktabsorberende og lufttransporterende. Ganske bra, ikke sant?


Perfekte til filmkosen!Myke og varme tøfler som Shepherd Mariette Antique Cognac matcher du aller best med et par kosebukser, en morgenkåpe og en kopp te. Sett deg i TV-posisjon og nyt en god film. Føttene kommer til å trives som hånd i hanske.

Lammeull som pleier seg selvSom om ikke lammeullen var god nok fra før, så tar det i tillegg også vare på seg selv – nesten, i alle fall. Siden lammeull har antibakterielle egenskaper, holder tøflene seg freshe i lang tid. Ved behov kan du lufte dem og vaske dem lett med et mildt såpevann.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

K
Kommahem
Oversette
S
Susanne Munk
Oversette
Vis tidligere kommentarer
L
Lis Marianne Johansson

Kan jeg som har meget smalle fødder bruge dem.Jeg mener giver de sig meget ved brug.

Oversette
0
S
Susanne Munk
Oversette
Vis flere innlegg

28608 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK