Vagabond
Vagabond
Marja 4013-401-20 Black
1 097 kr
inkl. mva

Kunde Data

Vagabond oppleves som normale i størrelsen i henhold til 6278 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

5 cm

Merke:

Artikelnummer:

52449-00

Vagabond Marja 4013-401-20 BlackVagabond har laget mange fine sko opp gjennom årene, og med skomodellen Marja har de klart å skape enda en flott sko til kvinner. De nydelige skoene har spiss tå og høyt skaft. Lengst oppe på skoene er det en hempe som gjør det lettere å ta skoene av og på.

Skinn av høy kvalitetSkoene har to elastiske paneler på sidene. Disse panelene er dekket med skinn, noe som gir skoene et helhetlig og stilrent utseende. Hælen er 5 cm høy og har en yttersåle av gummi. Komfortable sko som ser bra ut, uansett hva du har på deg.

Elegante skoDisse skoene gir deg et fint utseende som passer med mange forskjellige stiler. Skoene er laget for å kunne brukes om sommeren og høsten. Bruk dem med et fint skjørt eller en kjole i en nydelig farge, så får du et elegant antrekk. De passer også bra til jeans og blazer.

Slik vedlikeholder du skinnSkinnsko tar du best vare på med regelmessig behandling og rengjøring. Bruk en fuktig klut eller børste for å få bort smuss og støv fra skoene. Ved hjelp av skokrem og skovoks kan du deretter sørge for at skoene holder seg myke og fine lenge.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

L
Live Embla Bjerga
Caroline, Footway

Som det ser ut nu kommer det inte in fler. Det finns en möjlighet att dom kommer in om någon inte skulle passa i sin storlek och gör retur :slight_smile:

0
S
Silje Haugen
Caroline, Footway

Skjönner ikke helt vad du mener :slight_smile: Men tar gjerne kontakt med vår kundservice med mere informasjon så vi kan sjekke opp vad du mener :slight_smile:

0
C
Caroline
Vis flere innlegg

28384 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK