Björn Borg
Björn Borg
Martyn Mid Fur Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Björn Borg Martyn Mid Fur Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær , Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

48020-02

Björn Borg Martyn Mid Fur BlackBjørn Borg har både klart å bli en levende sportslegende i tillegg til å ha satt et solid merke på motescenen. Passform, materialer og funksjon er stikkord merket har blitt kjent for når de har produsert kvalitetsklær og sko. Björn Borg Martyn Mid Fur Black er ikke noe unntak, det er en stilig kvalitetsstøvel til herre. Støvlene passer perfekt både til byliv og skogsvandring med sitt kraftige skinn og varme fôr.

Materialer som lyser kvalitetFor Björn Borg er bare det beste bra nok! Varmt fôr inni skoen og en ytterside dekket med både blankt og semsket skinn optimaliserer Björn Borg Martyn Mid Fur Black. For å justere størrelsen og passformen er det en praktisk snøring foran som du enkelt kan justere. Skoene kan med fordel brukes både høst og vinter, med en såle som gir god støtdemping.

Kvalitetsstøvel som stikker seg ut


Björn Borg Martyn er en stilig støvel som passer både til hverdags og til anledninger der det kreves litt penere klær. Om du ønsker en mer retroinspirert stil, kan du matche støvlene med en stilig skjorte, noen mørke manchesterbukser og en grå høstjakke. Behagelig, stilig og praktisk!

Gi støvlene omsorg


For at støvlene skal holde seg fine, er det viktig å behandle dem bra. Sørg for å børste av dem jevnlig, så holder du skinnet rent og fint. For å gjøre støvlene mer vannavstøtende bør de impregneres før bruk. Skinnfett kan være fint å benytte seg av etter en periodes bruk.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28512 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×