Björn Borg
Björn Borg
Martyn Mid Fur Tan

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Björn Borg Martyn Mid Fur Tan

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

48020-00

Björn Borg Martyn Mid Fur TanBjörn Borg er et kjent svensk merke som ble grunnlagt av den legendariske tennisspilleren Björn Borg. Merket er kjent for å skape klær og sko av høy kvalitet og i et eksklusivt design. Björn Borg Martyn Mid Fur Tan er et par solide sko med varmt fôr i et luksuriøst design.

Sko for den nordiske vinterenDisse skoene er utviklet for å prestere bra, både når været er kaldt og vinden blåser. Det kjennes når du har på deg skoene at alle detaljer er nøye planlagt. Innsiden er med varmt fôr og gir skoen en behagelig passform. Overdelen er laget av skinn, og sålen er sydd på en måte som gjør at foten blir beskyttet mot vind og kulde. Støvlene har både tradisjonell snøring og glidelås på siden.

Trendy på vinterenØnsker du å se stilig ut selv gjennom de kaldeste vintermånedene, så er disse støvlene fra Björn Borg perfekte for deg. Den pene lysebrune fargen passer utmerket til alt fra olabukser til chinos. Siden støvlene dessuten er fôret, holder du føttene varme selv når været er på sitt kaldeste.

Behandling av lærskoSko som er laget i skinn, passer utmerket når vinteren kommer. Bruk skovoks for å holde skinnet på skoene mykt og pent. Pass på å ta bort saltlinjer tidlig ved å bruke en fuktig klut.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28548 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×