Crocs
Crocs
Meleen Twist Sandal W Espresso/walnut
269 kr
(337 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun, Grå, Lilla

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

60064-38

Crocs


Det finnes et rykte om at Crocs nesten gikk konkurs fordi skoene deres varer så lenge; ingen trenger noen gang å kjøpe et nytt par! Definitivt en interessant måte å bli offer for sin egen suksess på. Uavhengig om dette sant eller ikke er det definitivt ikke bare sladder at et par med Crocs holder lenge! Men i dag, med de mange ulike variantene å velge mellom, er det lett å la seg friste til å kjøpe mer enn ett par!

Meleen Twist Sandal W


Et godt eksempel på dette er denne modellen. En fotseng som ikke trenger videre presentasjon, men et design som er et deilig friskt pust inn i Crocs-kolleksjonen gir deg god grunn til å anskaffe et nytt par sko til garderoben din. Overrask deg selv og de rundt deg med dette elegante paret som gir deg en opplevelse av å gå på skyene.

Espresso/walnut


Har du dårlig tid og orker ikke tenke på hva du skal ha på deg? Eller må du pakke lett for en ferie og trenger sko som passer til alt? Slapp av, dette paret med Crocs er alt du trenger!

En lett skylling!


Elegant trenger ikke å være synonymt med vanskelig vedlikehold. Alt disse skoene trenger er litt kaldt vann og mild såpe! Bare pass på å holde dem unna vaskemaskinen.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine


31242 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK