Hunter
Hunter - Men's Original Chelsea Black Black
Hunter - Men's Original Chelsea Black Black
Hunter - Men's Original Chelsea Black Black
3D
Hunter
Men's Original Chelsea Black Black
1 047 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

51214-00

Hunter Men’s Original Chelsea Black BlackLeter du etter et par støvler som er praktiske samtidig som de gir deg et stilig og elegant utseende? Da er Hunter Men’s Original Chelsea Black Black de perfekte støvlene for deg. Hunter har laget noen av markedets fineste støvler i en årrekke. Det klassiske selskapet fra England vet akkurat hvordan de skal få til den eksklusive følelsen.

Beskytt deg fra regn med håndlagede støvlerDisse støvlene ser ikke ut som de tradisjonelle støvlene med høyt skaft. I stedet har de hentet inspirasjon fra Chelseaboot-modellen. Skoene er håndlagede med to forskjellige gummimaterialer, ett vulkanisert og ett naturlig. Sammen gir de deg enestående beskyttelse mot fukt og regn samtidig som de ser eksklusive ut.

Møt regnet med stilIkke la litt dårlig vær hindre deg i å kle deg pent. Disse støvlene fra Hunter kan du bruke også til en mer pyntet stil. De passer like fint til dress som til jeans og blazer. Den svarte fargen fungerer med alle typer fargekombinasjoner.

Ta vare på støvleneEt par gode støvler varer lenge hvis du bare tar vare på dem etter bruk. Disse støvlene fra Hunter trenger litt vedlikehold av og til. Vask bort smuss og gjørme med en fuktig klut. Deretter kan du bruke en "Boot Buffer" fra Hunter for å passe på at de holder formen og fargen lenge.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

T
Tuva Schiørbeck

Har dere denne støvelen i blågrå farge? Str. 40/41.

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28389 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×