Bagheera
Bagheera
Metro Black/Cerise
389 kr
(487 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Walkingsko

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

49883-01

Bagheera Metro Black/CeriseUansett om du foretrekker spaserturer, å jogge, eller å løfte vekter på treningssenteret, er det viktig med gode sportssko. Bagheera Metro Black/Cerise gir deg gode forutsetninger for å kunne mosjonere ubekymret. Skoene har en god passform som følger fotens naturlige former.

Bagheera – sportsko som varerAllerede fra 1980-tallet har Bagheera forsynt oss med lekre treningsklær og sko. I dag er de minst like populære, og deres prisgunstige sportssko holder høy kvalitet. Bagheera Metro Black/Cerise er en walkingsko som er produsert av et lufttransporterende syntetmateriale. Skoene har en deilig innersåle som gir foten støtte, og den ytre gummisålen gir deg et godt grep i terrenget.

Nyt godt av mosjonFokuser på målet i stedet for på fotblemmer. Bagheera Metro Black/Cerise blir kjapt din nye bestevenn når du vil trene. Sett sammen en snerten treningsoutfit med treningstights, t-skjorte og en sval sportsjakke. La gjerne den rosa fargen på skoene gå igjen i noe av antrekket.

Slik tar du best vare på dine BagheeraBruk Bagheera-skoene dine sesong etter sesong! Pass på at kvaliteten og passformen ivaretas ved å ha gode vaner, som å lufte ut skoene etter bruk. Flekker og smuss fjernes med en mild såpeoppløsning i vann. Skulle du få litt mer hardføre flekker på dem, kan du bruke en spesiell rengjøringsshampo.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

31319 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK