Icebug
Icebug
METRO-L BUGrip Black Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn, Syntet

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

05107-00

Icebug METRO-L BUGrip Black BlackIcebug er kjent for vinterskoene sine. De er varme, myke, gode og – framfor alt – de gir deg godt grep, også på glatte veier og underlag. Kort fortalt er de perfekte for vinterturer. Denne modellen er en av merkets klassikere. Du finner flere smarte funksjoner og egenskaper i skoene. Først og fremst får du et robust, men likevel fint utseende. På siden av skoene finner du en glidelås. Denne gjør det svært lett for deg å ta skoene av og på. Skoene i seg selv gir føttene god støtte, fordi de har neopren i skaftet. Dette gjør også at vristen kan holde på varmen på en effektiv måte.

Sålene har mange små knotter som gir deg godt grep, også når du går på is og glatte overflater. De er også myke nok til å være komfortable når du går på asfalt. Sålen er festet til skoen på en måte som gjør dem vanntette og ekstra solide. Det betyr at verken fukt eller vind kan komme inn i skoene derfra. Overstykket på skoene er laget av mokkaskinn. Dette er et mykt og matt lærmateriale som beskytter mot vann, snø og kulde. Bak på skoene er det en refleks som gjør at du synes, selv når det er på sitt mørkeste ute.

De perfekte vinterstøvleneSkoene er lagd med materialer som mokka, fleece og EVA-gummi. Innersålen kan tas ut og er av Ortholite-modell. Dette gir skoene komfort, og gjør at du kan bruke dem over lengre tid uten problemer. Det beste med skoene er yttersålene. De består av 16 knotter med den spesielle BUGrip-teknologien. Dette gjør disse vinterskoene svært funksjonelle om vinteren, siden du får et enestående grep. Sålen er lagd med materialet EVA, som gjør dem slitesterke i tillegg.

Passer til vinterklærneDisse stabile skoene passer til mange forskjellige typer vinterplagg. Uansett hva slags bukser du har på deg, vil skoene passe på at føttene dine holder seg gode og varme. Det svenske merket har virkelig klart å skape et par fine vintersko som er perfekte for den nordiske vinteren.

Ta vare på skoene dineTa vare på Icebug METRO-L-støvlene dine ved å børste vekk smuss og liknende regelmessig. Hvis du får saltstriper på mokkaen, noe som er vanlig om vinteren, kan du fjerne disse ved hjelp av lunkent vann blandet med litt sitronsaft. Gni forsiktig.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30877 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×