Johnny Bulls
Johnny Bulls
Mid Boot Black/Silver
808 kr
(1 347 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Johnny Bulls oppleves som store i størrelsen i henhold til 3314 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

4,5 cm

Skafthøyde :

26 cm

Skaftvidde:

38,5 cm

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

49759-00

Johnny Bulls Mid Boot Black/SilverFor alle oss som elsker den rockete stilen, og som stiller høye krav til kvalitet, design og komfort, er et par Johnny Bulls Mid Boot Black/Silver et godt valg. Disse klassiske støvlettene går litt oppover leggene og er perfekte til bruk på høsten og gjennom vinteren. Støvlettene har to dekorative og funksjonelle spenner.

Lær som eldes fintJohnny Bulls laget opprinnelig motorsykkelklær og -sko, men er i dag først og fremst produsenter av stilige og komfortable sko. Johnny Bulls er en høst- og vinterstøvlett som er laget av kvalitetslær. I begynnelsen kjennes læret litt stivt, men det former seg raskt etter føttene dine.

En rockete detaljDu trenger ikke å elske motorsykler for å bli glad i disse støvlettene! Johnny Bulls Mid Boot Black/Silver er en virkelig klassisk høststøvlett i stilrent design som passer perfekt til både hverdags og fest. Bruk støvlettene sammen med tettsittende jeans eller et kort skjørt.

Ta vare på lærstøvlettene dineJohnny Bulls er anerkjent for sine kvalitetsstøvletter av ekte lær. Dette er et svært godt materialvalg, men for at støvlettene dine skal holde seg fine, er det lurt at du impregnerer dem mens de ennå er nye. Da får de et beskyttelseslag ytterst som gjør dem mer vanntette og smussavstøtende.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

F
Footway
F
fjeldmonica@gmail.com

Innlegg på andre språk

M
Maldami
Oversette
Vis flere innlegg

28644 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK