Johnny Bulls
Johnny Bulls
Mid Boot Warm lining Black/Silver
1 157 kr
(1 447 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Johnny Bulls oppleves som store i størrelsen i henhold til 3314 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Skafthøyde :

26 cm

Skaftvidde:

34 cm

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

50461-00

Johnny Bulls Mid Boot Warm lining Black/SilverDu skal ikke være nødt til å gå med kjedelige sko bare fordi du vil være varm og tørr på føttene om vinteren! Derfor finnes disse fine bootsene fra Johnny Bulls. De har et kult uttrykk og et fint bikerdesign som gjør deg tøffest i byen.

Materialer som tåler vinterværDet svarte skinnet som utgjør utsiden av disse bootsene, beskytter deg mot vær og vind, og det varme fôret sørger for at føttene dine holder en behagelig temperatur. Sålen er av gummi, og den er skikkelig riflet så du får et godt grep på bakken, selv når det er glatt.

Funksjonelle og fine bootsDisse bootsene er perfekte for jenter som har litt rockete stil, og de er like kule til skinnjakke og olajakke som til den varme vinterparkasen din. Slik kan du forlenge bruken til tidlig vår og sein høst og få brukt de kule bootsene dine enda lenger.

Slik får du skoene til å vare lengerImpregner alltid skinnbootsene dine med en impregnering beregnet på skinn før du tar dem i bruk, og fortsett gjerne å impregnere skoene av og til i løpet av sesongen for å holde beskyttelsen mot vann og smuss oppe. Tørk av skoene med en fuktig klut for å fjerne smuss.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

Jinanie
Oversette
F
Fay
Oversette
H
Halloj!
Oversette
Vis flere innlegg

28664 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK