Johnny Bulls
Johnny Bulls
Mid Zip Back Black/Silver
1 160 kr
(1 547 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

4,5 cm

Skafthøyde :

26 cm

Skaftvidde:

37 cm

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

49756-00

Johnny Bulls Mid Zip Back Black/SilverJohnny Bulls er et merke for deg som elsker en rockete stil samtidig som du har store krav til kvalitet og passform. Fra den spede starten har firmaet laget ekte motorsykkelklær, men har senere utvidet forretningsideen. De har likevel ikke gått bort fra sine røtter, noe man kan se på designet som er inspirert av både motorsykkelkulturen og ville vesten. Johnny Bulls Mid Zip Black Black/Silver er en klassisk boots med et høyt skaft.

Sterkt skinnJohnny Bulls Mid Zip Back er laget i kraftig, sort skinn. Skinnet kan i starten kjennes en tanke stivt, men kommer fort til å forme seg etter foten din. Yttersålen er kraftig og har dype mønsterstrukturer. Dette gir deg optimalt grep, selv når bakken er glatt.

En tøff boot passer til alt


Johnny Bulls Mid Zip Back er en skikkelig stilig boot i høyere modell. Det høye skaftet og det sorte skinnet går veldig bra sammen med et par stramme olabukser, gjerne i en lysere vask. Kombiner med en høstjakke eller gå fullt ut med en kul skinnjakke.

Behandling av lærstøvler


Så fort som mulig etter at dine nye Johnny Bulls Mid Zip Back har ankommet hjemmet, bør du impregnere støvlene. Dette vil gi dem en beskyttende hinne som gjør dem skitt- og vannavstøtende. Etter en periode kan du børste dem rene og smøre dem inn med voks når behovet melder seg.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

V
Vigdis
Oversette
S
Susanne
Oversette
S
Susanne
Oversette
Vis flere innlegg

30936 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK