Björn Borg
Björn Borg
Milan High Fur Dark Grey

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Björn Borg Milan High Fur Dark Grey

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

48021-03

Björn Borg Milan High Fur Dark GreyDisse vinterstøvlene fra det populære merket Björn Borg er en utmerket kombinasjon av varmende egenskaper og et stilig design. Skoene har et fint utseende og passer perfekt for menn som vil kle seg fint, også gjennom vinteren.

Mørkegrått lær og mykt fôrDet første du kommer til å merke med støvlene, er den fine fargen på læret. Mørkegrått virker ikke like formelt som svart, og det passer utmerket sammen med de fleste klesstiler. Læret er i høy kvalitet og beskytter føttene godt. På innsiden av skoene har du et hvitt og mykt fôr, som hjelper til med å holde føttene varme når det er kjølig i været.

For en stiligere vinterNå kan du holde deg varm og velkledd samtidig. Skoene passer bra til både mørke og lyse jeans. De passer også like bra å bruke til hverdags som til fest. Milan High Fur er robuste og gir deg en bra beskyttelse mot vinterens kalde vær og det glatte underlaget.

Enkle tips til lærbeskyttelseBørst og rengjør skoene regelmessig, spesielt om vinteren når snø, gjørme, salt og annet smuss lett kan feste seg på skoene. Bruk en børste og deretter en fuktig klut for å fjerne de ytterste flekkene. Etter rengjøringen bruker du en skokrem eller lignende for å få et fint resultat.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28125 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×