Vagabond
Vagabond
Minho 3927-301-20 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Minho 3927-301-20 Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Spenne

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

49476-00

Vagabond Minho 3927-301-20 BlackMinho er en sandalmodell fra Vagabond som har et minimalistisk utseende. Sandalene består av en forsterket hælkappe og flere reimer som krysses over føttene. Du har også en åpning hvor du fører inn tærne, noe som gjør at modellen Minho også har visse likheter med flip-flops. Disse sandalene gir deg et elegant uttrykk, og passer for deg som vil se ekstra fin ut om sommeren, for eksempel på stranden.

Reimer gir et fint designDet er reimene som er høydepunktet når det kommer til disse sandalene. Du finner et flertall ulike reimer som omslutter foten på en estetisk tiltalende måte. Rundt fotleddene er det en reim med en spenne på. Denne gjør at du enkelt kan åpne, lukke eller stramme skoene. Den forsterkede hælkappen gir deg god støtte når du går.

Lekker til strandturenNår solen er fremme og været er varmt, er det mange som ønsker å dra på stranden. Om du i tillegg vil se elegant og fin ut, er disse sandalene fra Vagabond et soleklart førstevalg. Sandalene passer utmerket til både kjoler og shorts. Du kan også matche sandalene med et fint skjørt om du ønsker det.

Pleie av reimene og sålenSelv om sandalene ikke består av særlig mye materiale, kan du alltids stelle det skinnet som faktisk er der. Smør det inn med skokrem for å gjenfukte og myke det opp. Det er bra å gjøre dette regelmessig, siden varmen om sommeren kan gjøre at skinnet tørker litt ut.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×