UGG Australia
UGG Australia
Mini Bailey Bow Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

UGG Australia Mini Bailey Bow Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Syntet

Hælhøyde:

3 cm

Skafthøyde :

16 cm

Artikelnummer:

52720-00

UGG Australia Mini Bailey Bow BlackUGG Australia er et superpopulært skomerke som produserer svært varme og deilige boots i mokka og ull. UGG Australia Mini Bailey Bow Black er nydelige boots i en kortere profil enn de andre UGGsene. Med en kraftig gummisåle, ekte mokka og et varmende fôr av ull er UGG Australia Mini Bailey et trumfkort for kalde vinterdager!

Materialer som holder deg varmUGG Australia benytter seg ofte av fløyelsmyk mokka og ekte ull – og disse skoene er intet unntak. UGG Australia Mini Bailey Bow er produsert av svart mokka, et svært motstandsdyktig og elegant materiale. Inni skoene er det et varmende fôr. For maksimalt grep på ujevne underlag er skoene utstyrte med en mønstret såle.

Lekre høst- og vinterskoDet er ikke så rart at UGG Australia Mini Bailey Bow er en populær skomodell. Skoenes stilrene og pene design passer perfekt til et par tettsittende jeans eller et par løse boyfriend-jeans og en varm jakke. Den søte knappen på den ene siden er en dekorativ detalj.

Unngå snø og slapsMokka er et kraftig materiale som kan holde seg pent år etter år dersom du tar hånd om det. For at dine UGG Australia Mini Bailey Bow skal holde seg fine, er det best å unngå snø, slaps og regn. Stygge saltrender kan ødelegge utseendet på skoene, men dette kan unngås. Kommer det saltflekker, kan du forsiktig gni dem bort med en mokkabørste.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28393 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×