Viking
Viking - Mira Jr Warm Charcoal
Viking - Mira Jr Warm Charcoal
Viking - Mira Jr Warm Charcoal
3D
Viking
Mira Jr Warm Charcoal
437 kr
(547 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3 cm

Skafthøyde :

24 cm

Skaftvidde:

39 cm

Merke:

Artikelnummer:

46574-00

Viking Mira Jr Warm CharcoalDet norske skoselskapet Viking har med sin modell Mira laget sine aller mest komfortable støvler. Akkurat denne modellen er utviklet med barns skjøre, ømtålige føtter i tankene. Støvlene er både vanntette og har et varmt fôr innvendig.

Glem våte og kalde føtterHelt siden 1920 har Viking laget gummistøvler, og de har hele tiden blitt bedre og bedre til det. I dag holder støvlene deres meget høy kvalitet. Det merkes at selskapet har tenkt gjennom hver eneste detalj. Disse støvlene er en variant av den vanlige Mira-modellen, men med den forskjellen at akkurat disse kommer med et varmende fôr.

For viltre barn som vil leke i uvær og søleDet er noe som er ekstra gøy med å leke når det regner og er vått ute. Med disse støvlene kan du sørge for at barnets føtter ikke blir våte eller kalde. Støvlene har en mørk farge som gjør at de passer til alle antrekk.

Støvler av naturgummiDisse støvlene er laget av naturgummi, og selve fôret er i fleece. Rengjør støvlene ved å bruke en bomullsklut og såpevann på gummioverflatene. Du kan også bruke den samme kluten til forsiktig å rengjøre fôret om det er nødvendig.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

L
Lucy Iversen

hei, ha dere strl 36 ?

 · Svar · 
M
Malin, Footway

Hej, vi har dessvärre inte dem inne i storlek 36 just nu men dem kommer att komma in till hösten. Håll utkik!

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27564 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×