Viking
Viking
Mira Jr Warm Charcoal
419 kr
(597 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Viking oppleves som normale i størrelsen i henhold til 16121 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Gummi

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

3 cm

Skafthøyde :

24 cm

Skaftvidde:

39 cm

Merke:

Artikelnummer:

46574-00

Viking Mira Jr Warm CharcoalDet norske skoselskapet Viking har med sin modell Mira laget sine aller mest komfortable støvler. Akkurat denne modellen er utviklet med barns skjøre, ømtålige føtter i tankene. Støvlene er både vanntette og har et varmt fôr innvendig.

Glem våte og kalde føtterHelt siden 1920 har Viking laget gummistøvler, og de har hele tiden blitt bedre og bedre til det. I dag holder støvlene deres meget høy kvalitet. Det merkes at selskapet har tenkt gjennom hver eneste detalj. Disse støvlene er en variant av den vanlige Mira-modellen, men med den forskjellen at akkurat disse kommer med et varmende fôr.

For viltre barn som vil leke i uvær og søleDet er noe som er ekstra gøy med å leke når det regner og er vått ute. Med disse støvlene kan du sørge for at barnets føtter ikke blir våte eller kalde. Støvlene har en mørk farge som gjør at de passer til alle antrekk.

Støvler av naturgummiDisse støvlene er laget av naturgummi, og selve fôret er i fleece. Rengjør støvlene ved å bruke en bomullsklut og såpevann på gummioverflatene. Du kan også bruke den samme kluten til forsiktig å rengjøre fôret om det er nødvendig.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

L
Lucy Iversen

Innlegg på andre språk

F
Felicitas Triveno Jordan
Oversette

28265 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK