Shepherd
Shepherd
Moa Asphalt
507 kr
(597 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Shepherd oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9765 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Varmeforet

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Semsket skinn

Indre materiale:

Ull

Såle:

Lær

Merke:

Artikelnummer:

02025-01

Shepherd Moa AsphaltShepherd Moa Asphalt er det svenske varemerkets originaltøffel, man kan kalle det deres ikon. Moa Asphalt er en klassisk tøffel i ekte saueull og i en rolig og varm gråfarge. Tøflene er glatte på utsiden med en myk og god kant i saueull. Inni er tøflene helt dekket med myk og deilig saueull. Det er en sensasjon å bruke Shepherd Moa Asphalt barfot. Shepherd er et svensk og velkjent varemerke som lager vakre produkter i saueull. Med god sans for design, komfort og kvalitet tilbyr foretaket herlige tøfler for alle årstider.

Saueullens egenskaperUll er et naturprodukt som har mange gode og praktiske egenskaper, de har blant annet antibakterielle, lufttransporterende og fuktabsorberende egenskaper. Disse egenskapene er en utmerket miks nettopp i saueulltøfler, siden føttene aldri blir for varme, ei heller svette. Saueull inneholder et naturlig fett kalt lanolin. Dette fettet er egentlig hemmeligheten til de gode egenskapene, og uten lanolin er ikke saueull noe å bemerke seg. Du kan få kjøpt lanolin for å vedlikeholde dine Shepherd Moa Asphalt-tøfler og beholde saueullens gode egenskaper.

Føttenes beste venn


Å gå barfot omkring hjemme kan være deilig om sommeren, men på en frisk junimorgen føles gulvene gjerne litt kalde. Med et par behagelige Shepherd Moa Asphalt-tøfler kan du omfavne føttene med deilig saueull med en gang du står opp. Den myke ullen gir tøflene en deilig base for beina og holder føttene passe varme. Shepherd Moa Asphalt er tøfler og derfor ikke sko du bør bruke utendørs, men takket være det stilrene designet kan du uten problem bruke tøflene til penklær ved et hjemmeselskap.

Ta vare på dine Shepherd Moa AsphaltSaueull er et materiale som beholder kvaliteten i lang tid. Hvis du bruker dine Shepherd Moa Asphalt-tøfler hver dag over lengre tid, kan de trenge en oppfriskning. Det finnes flere måter å rengjøre og friske opp dine saueulltøfler på. Du kan for eksempel vaske tøflene med en mild såpeblanding og siden arbeide inn mer lanolin for at tøflene skal beholde sine gode egenskaper. Hvis du må vaske dine tøfler skikkelig, er det viktig at du vasker dem forsiktig og ikke vrir dem for hardt. Etter vask kan du sette tøflene ut til tørk. Shepherd Moa Asphalt er tøfler du kan bruke år etter år, og med litt lufting får de raskt en oppfriskning.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

D
Dagrun

Innlegg på andre språk

N
Nina
Oversette
K
Karin Lannvik

37 borde räcka. De töjer sig.Jag har 39, beställde 39 och de är rejält rymliga!

Oversette
1
S
Simone
Oversette
Vis flere innlegg

28659 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK