Shepherd
Shepherd
Moa Chestnut
507 kr
(597 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Shepherd oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9765 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun, Beige

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Lær

Merke:

Artikelnummer:

24167-02

Shepherd Moa ChestnutShepherd er et velkjent svensk merke som lager sko og tøfler av bare saueskinn og saueull. Med den fine modellen Moa får du en god og tidløs tøffel som varmer føttene dine, og som alltid er komfortabel å bruke. Disse fine tøflene skiller seg virkelig fra mengden på mer enn bare ett område.

Ekte saueull gjør forskjellenSaueull er et materiale som har flere gode egenskaper. Det hjelper blant annet føttene å beholde varmen, samtidig som materialet gjør at føttene ikke blir for varme. Saueull har også en naturlig resistens mot bakterier, noe som minsker risikoen for at tøflene kommer til å lukte. I tillegg har det et fint og mykt utseende.

De beste morgentøfleneUnn deg en mer komfortabel hverdag ved å kjøpe et par Shepherd Moa Chestnut nå i dag. Disse tøflene kommer fort til å bli en naturlig del av din hverdag. Når vinteren har kommet og gulvet begynner å bli kaldt, kommer du til å elske disse myke og deilige tøflene i saueull.

Tips til vedlikeholdDu trenger ikke å behandle saueull og saueskinn like mye som for eksempel lær. Det er nok at du lufter tøflene av og til så de kan kjennes nye ut igjen. Du kan fint ta bort eventuelle flekker og lignende ved å forsiktig gni det bort med lunkent vann og en klut.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

K
Kajsa Ekroth
Oversette

28556 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK