Shepherd
Shepherd - Moa Stone
Shepherd - Moa Stone
Shepherd - Moa Stone
3D
Shepherd
Moa Stone
597 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Lærsåle

Merke:

Artikelnummer:

24167-04

Shepherd Moa StoneDette er merket som gir deg varme og komfort pakket inn i et godt design. Svenske Shepherd har siden 1982 produsert en rekke fantastisk behagelige tøfler for kalde føtter. Unn føttene dine den beste medisin mot kalde føtter, nemlig deilige Shepherd Moa Stone.

Kvalitet i alle produksjonsleddShepherd har et sterkt fokus på bærekraftig arbeid i alle ledd av produksjonen. Regelmessig sjekkes sauebøndene, de fabrikkansatte og sluttleverandørene for å sørge for at alle instanser jobber miljøforsvarlig. Denne modellen fra Shepherd finnes til både dame og barn. Overdelen er i grått semsket skinn, og sålen er av skinn.

Match tøflene riktig


Dette er et par behagelige, varme og myke lammeskinntøfler til å bruke hjemme. Enten du bruker dem sammen med en myk pyjamas etter et varmt bad eller hopper rett i dem når du kommer hjem fra jobb, så kan du være sikker på at tøflene gir deg både en varm følelse på føttene og en form for trygg omsorg. Ideelt sett matcher du tøflene dine med en kopp kakao, et teppe og en spennende bok!

Gi og ta


For å holde tøflene dine pene og hele så lenge som mulig er det viktig at du også gir litt omsorg tilbake. Dette i form av jevnlig børsting av tøffelen.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

A
Anonym

Min sønn vil ha dem på hver dag :slight_smile:

 · Svar · 
A
Anonym

De varmeste tøflene jeg har funnet til mitt barn:)

 · Svar · 
A
Anonym

Deilige varme tøfler, vil ikke anbefale å kjøpe for store. Husk at den deilig myke ullen inni blir litt flattrykt. Og da må de ikke være for store.

 · Svar · 
A
Anonym

Gode tøfler, billig pris, rask levering og god service!

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×