Mohedatoffeln
Mohedatoffeln - Anton
Mohedatoffeln - Anton
Mohedatoffeln - Anton
3D
Mohedatoffeln
Anton
237 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Tresko

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

42546-00

Mohedatoffeln AntonMohedatoffeln Anton er kanskje den mest klassiske treskoen som noensinne er skapt. Den lette buen på treskoen gir en perfekt passform, og den kraftige gummisålen gir deg et godt grep, selv på ujevnt underlag. Mohedatoffeln er et gammelt selskap som ble grunnlagt allerede i år 1860. Siden da har det blitt skapt kvalitetssko av dem.

Slitesterkt materialeEt par Mohedatoffeln Anton bør alle hjem, i hvert fall hytter, ha på terskelen. Skoene er enkle å ta på seg, og er perfekte å bruke når du for eksempel skal ned til vannet, kjøpe avisen eller hente posten. Skoen har en svartfarget bunn i tre og en overdel i ekte skinn.

Perfekte hjemme eller på hyttaEt par tresko i klassisk modell er veldig praktisk å ha hjemme. Du kan raskt og enkelt ta på deg skoene for å hilse på naboene, hente avisen eller utføre små gjøremål. På grunn av det åpne designet kan du enkelt og raskt ta på deg skoen. Sett dem gjerne rett ved ytterdøra så er de klare til du skal ut.

Slitesterk kvalitetMohedatoffeln Anton er en veldig kraftig og holdbar tresko uten spesielle behov. Overdelen er laget i ekte skinn, men på grunn av en beskyttende folie på toppen behøves ingen ekstra behandling. Du kan enkelt tørke bort skitt med en fuktig klut ved behov.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

J
Jarbjørg Røksund Øvrebø

Jeg bestilte et par klogger med trebunn forrige uke. Lurer på om noe har gått galt, har ikke fått dem, selv om jeg x- av for 150 kr ekstra frakt for hurtig levering. En ting til, ER det trebunn? Det virker litt rart når det heter tresko, men seg ut som gummisåle

 · Svar · 
C
Caroline, Footway

Heisan Jarbjörg,
Disse sko har trebunn som er farget svart :slight_smile: Hvis du lurer på leveringen av pakken så send gerne en melding till oss eller ring så ska vi hjälpa dig og finne ut vart pakken er :slight_smile:

 · Svar · 
T
Tio

Er nettsiden ikke troverdig?????

 · Svar · 
Torunn

Jeg har bestilt flere ganger fra Footway og de er svært pålitelige. Super service.

 · Svar · 
E
Einar

Kjøpte et par i min vanlige størrelse. Lengden var fin, men de var veldig vid over risten. Ble derfor altfor stor for meg. Skoen så ellers veldig god ut. Heldigvis har de gode returordninger. Må nok finne et annet merke.

 · Svar · 
J
Jack R Solhaug

Billig og bra butikk

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×