Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Klara
437 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Tresko

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Syntet

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

46111-00

Mohedatoffeln KlaraSkomakerlærlingen Johan Magnus Johannesson fikk opp øynene for skoproduksjon allerede midt på 1800-tallet. I år 1860 var skomakerdrømmen realisert. Dette er bakteppet for at Mohedatoffeln ble til. Nå har flere generasjoner passert siden den gang, og selskapet ble altså grunnlagt i år 1860. Mohedatoffeln Klara er en flott skomodell med flettet skinn.

Et tradisjonelt håndverkDet er lite som er så hyppig forbundet med Sverige som det tresko er. Mohedatoffeln Klara er en tresko i moderne design. Skoene er produserte av et kraftig trestykke som former selve sålen. Øverst har skoene en overdel i flettet skinn.

Tresko på motenHvem skulle tro at sko laget av tre skulle bli moderne? I dag er det mer populært enn noen gang! Mohedatoffeln Klara er en vakker skomodell som du kan bruke hele våren og sommeren. Den gir antrekket en ny dimensjon og passer perfekt til en hvit sommerkjole, et par utsvingte jeans eller et par shorts.

Kvalitetsmaterialer trenger også stellHold dine Mohedatoffeln Klara pene så lenge som mulig ved regelmessig å vaske og rengjøre dem. Treet kan tørkes over med en fuktig klut, og skinnet kan impregneres. Bruk en skobørste eller en tannbørste for å skrubbe bort smuss og støv.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine


31307 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK