Kjøp 3 betal for 2 - på alle sko!
Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Bambi
437 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Tresko

Type:

Farge:

Beige, Rosa

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

11631-00

Mohedatoffeln BambiMohedatoffeln har hentet frem en ny type tresko i et morsomt og fint design for barn. Bambi er, akkurat som alle andre tresko fra Mohedatoffeln, en klassiker, og den flettede nubuckmokkaen i rosa gjør den ekstra fin!

Tresko i ny utgaveDisse treskoene har en overdel i gammelrosa, oljet nubucklær. En fin farge som er enkel å kombinere. Underdelen av skoen i tre har en gummiert såle i bunn. Sålen er ordentlig riflet, slik at barn med mye lek i beina skal kunne bruke disse skoene også når det er tid for å løpe.

Fine sko for barn på sommerenDette er jo den perfekte skoen for skoleavslutningen for barn som vil være ekstra fine på store dager. Den finfine fargen er enkel å kombinere med plagg i andre farger, for eksempel blå jeans, eller hvorfor ikke med en hvit kjole eller grønne shorts? Sommerbrune bein med noen myggstikk eller to hører også til. Mohedatoffeln er generelt litt mindre i størrelsene.

Ta vare på treskoeneSmør gjerne inn nubucklæret med skokrem av og til, spesielt dersom skoene har vært ute på eventyr der de har blitt fuktige. Om sandalene har blitt skitne, kan de enkelt tørkes av med en fuktig klut.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

M
Maria
Oversette
Populære sko fra Mohedatoffeln
Lignende sko

30613 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK