Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Rosa
337 kr
inkl. mva

Kunde Data

Mohedatoffeln oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2505 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Grå, Svart, Mønstret

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

10307-00

Mohedatoffeln RosaI år 1860 ble Mohedatoffeln grunnlagt, et selskap som siden da har vokst seg sterke på skomarkedet. Når det kommer til tresko, er det uten tvil Mohedatoffeln som står for de fleste skoene i Sverige. Mohedatoffeln Rosa er en pen tresko i klassisk modell, men med et moderne mønster.

Kraftige sko som holderMohedatoffeln Rosa er produsert av en kraftig treblokk som utgjør selve skoen og hælen. Under sålen er det to gummipaneler som gir deg økt stabilitet og grep på underlaget. Overdelen på treskoen er laget av ekte skinn og har en beskyttende film som beskytter mot vann og smuss.

Fine sko som piffer opp antrekketRosa er en fin skomodell fra Mohedatoffeln. Skoenes svarte ytre med det dekorative blomstermønsteret gjør at disse skoene passer perfekt til sommerens jeansshorts og kjoler. Bruk skoene hele dagen og match dem med alle mulige slags klær og mønstre.

Holdbart designMohedatoffeln Rosa krever minimalt med pleie, men det er lurt å unngå sølete stier og veier. Skoene kan tørkes over med en fuktig klut dersom de har blitt skitne. Tresko fra Mohedatoffeln holder som regel i år etter år uten at de slites nevneverdig.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

S
Stine Sofie Samuelsen
E
Ellen Randby Løken
A
Anonym
Vis flere innlegg

28215 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK