Scholl
Scholl - Moldava AD Black
Scholl - Moldava AD Black
Scholl - Moldava AD Black
3D
Scholl
Moldava AD Black
697 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

04602-00

Scholl Moldava AD Black


Moldava AD i svart er en ortopedisk korrekt kvalitetssandal fra Scholl med såle i kork og gummi og remmer i svart lær med justerbare spenner. Scholl er et tysk varemerke som i 100 år har vært opptatte av å lage produkter som tar hånd om føttene våre på aller beste måte.

En kombinasjon av materialer i høy kvalitet


Læret i overdelen former seg godt etter foten, og den robuste sålen gir deg en fin støtdemping og avlasting for fotsålen. Yttersålen i gummi gir et solid grep mot underlaget.

Som arbeidssko eller hjemmesko?


Disse inneskoene passer akkurat like bra hjemme som de gjør på jobben. Den fine passformen og støtdempingen, sammen med det stilrene og klassiske designet, gjør at de er enkle å kombinere med dine klær, uansett om du har jeans eller sykehusarbeidsklær på deg. Husk at passformen på disse skoene er litt mindre enn vanlig, så gå gjerne opp én størrelse hvis du vet at du ligger og vipper mellom to størrelser.

Rengjøringen er enkel


Skulle skitt og smuss feste seg på skoene, anbefaler vi at du bruker et mildt rengjøringsmiddel og en fuktig klut for å fjerne det. Deretter kan du gjerne smøre inn skoene med lærfett eller skokrem igjen.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×