Scholl
Scholl - Moldava Purple/Mint
Scholl - Moldava Purple/Mint
Scholl - Moldava Purple/Mint
3D
Scholl
Moldava Purple/Mint
747 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun, Lilla

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle, Syntet

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

60049-72

Scholl


I 1899 jobbet Dr. William Mathias Scholl for å forstå strukturen og biomekanismen bak føttene, og hvordan føttene jobber i samsvar med resten av kroppen. I dag er Scholl en ledende produsent av sko og tilbehør, kjent for sitt mål om å forbedre helsen, komforen og velværen til mennesker verden over som ønsker å ta vare på føttene sine.

Moldava


Moldava sandalen er åpen på helen, men de to spennende på vristen passer på at skoen sitter som den skal dagen lang. Utsiden av skoen er laget av elegant lær som gir deg et sofistikert uttrykk, mens innsiden er designet med komforten i fokus og er laget av gummi. Dette gir deg stabilitet og skoen vil passe på føttene dine hele dagen, uten at du trenger å tenke på dem.

Purple/Mint

! Den dype og elegante lillafargen sørger for at dette er en sko som vil passe til alle typer antrekk, mens de diskré mintstingene hinter om lekenhet og sommer. Det er ingenting de ikke er klare for. Med disse sandalene på føttene kan du nyte en aktiv sommer uten hinder, og perfekt komplimentere det du har på deg hver dag!

Ta vare på læret!


Lærstroppene på oversiden av sandalen trenger litt ekstra kjærlighet fra tid til annen. Smør dem inn med en god skokrem og gni dem med en myk flannelklut. Sålene er enklere å ta vare på, bare vask dem forsiktig med en klut, varmt vann og litt såpe.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×