Scholl
Scholl
Moldava Wedge Red
677 kr
(847 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Scholl oppleves som normale i størrelsen i henhold til 3477 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun, Rød

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

04605-02

Scholl Moldava Wedge RedEt par Scholl Moldava Wedge Red bør alle mennesker ha! Tøflene er laget i et ergonomisk og ortopedisk design for å passe fotens naturlige former perfekt. Tøflene har en fin rosafarge og smarte reimer som du raskt og enkelt kan tilpasse størrelsen med. Du kan stole på at disse tøflene holder høyeste kvalitet. Scholl har i mer enn 100 år laget komfortable sko.

Nubuck og korkMoldava Wedge er produsert av både nubuck, en superlett EVA-såle og kork. Tøflenes såle er veloppbygd for å gi både fotbue og hæl en ultimat støtte. En god såle har positive effekter for både knær og rygg, siden den avlaster hele kroppen på en balansert måte.

På jobben eller hjemmeScholl Moldava Wedge Red er bringebærrøde tøfler som passer perfekt å bruke hele dagen, uansett om du er hjemme eller på jobb. Gå komfortabelt hele dagen, og unngå trøtte føtter, rygg og knær. Den fine fargen piffer opp antrekket ditt, og du kan gjerne matche noen av detaljene i klærne med de bringebærrøde tøflene.

Bruk dem år etter årEt par Scholl Moldava Wedge Red kan du bruke i mange år uten at de slites. Pass bare på at du har tøflene innendørs, siden de ellers kan bli slitte av grus, søle og regn. Dersom tøflene har blitt skitne eller støvete, kan du børste over dem med en skobørste.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

H
Heidi S C Lundberg
Oversette
B
Beate Rutens
Oversette
S
S. T.
Oversette
Vis flere innlegg

28384 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK