Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
Monica 14D Midnight

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Tommy Hilfiger Monica 14D Midnight

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Beige, Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

50462-01

Tommy Hilfiger Monica 14D MidnightTommy Hilfiger Monica 14D Midnight er et par utrolig flotte flip-flops som absolutt ikke kommer til å skuffe deg. Tommy Hilfiger er beryktet for sine stilige klær i preppy design. Disse flip-flopsene er en klassiker som kan brukes med alle vårens og sommerens kjoler og shorts.

Fine detaljerTommy Hilfiger Monica 14D Midnight har en god og motstandsdyktig gummisåle, og selve reimen er laget av tøy. Noen av dem som lett får gnagsår av flip-flops, bør virkelig sjekke ut denne varianten. Den fine tøyreimen som går mellom tærne, føles myk og komfortabel dagen lang.

Stilige flip-flops for alle slags anledningerVær oppdresset, men samtidig ledig og lett med disse flotte Tommy Hilfiger Monica! Flip-flopsen har en behagelig marineblå farge, og den passer utmerket til både en hvit kjole, et par høye jeansshorts eller noe med mønster i. Det pene designet gjør at flip-flopsene passer like bra til hverdags som på sommerfesten.

Tips for vedlikeholdFlip-flops og andre åpne sommersko krever egentlig ikke nevneverdig pleie. Derimot er det best å bruke skoene når det er tørt ute. Regn og skitt kan slite på skoene, og siden de er laget i tekstil, kan de ikke impregneres.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×