Wildflower
Wildflower
Morla zip Black
717 kr
(897 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

3 cm

Skafthøyde :

38 cm

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Artikelnummer:

51920-01

Wildflower Morla zip BlackNår høsten og vinteren kommer, er det deilig å kunne ta på seg et par varme vinterstøvler. Wildflower Morla zip Black er en høy vinterstøvel med stilig snøring på framsiden. Støvelen er laget av ekte mokka og har en solid og kraftig gummisåle. Inne i støvelen er det et varmt fôr som holder føttene og leggene varme, selv i kaldere temperaturer.

KvalitetsmaterialerVinterstøvler av ekte mokka er veldig bra, fordi mokka har smarte egenskaper. Vinteren kan ofte være kald, men også våt. Mokka er mulig å impregnere, slik at det blir vannavvisende. I tillegg har skinn i seg selv pustende egenskaper som øker komforten i støvlene.

Pene og praktiskeWildflower Morla er en komfortabel og varm vinterstøvel i svart mokka, et materiale som du lett kan matche med andre farger og mønstre. Du kan gjerne ha buksene inni støvlene, noe som er pent og komfortabelt. Gå for helsvart eller bryt opp med tilbehør i en livligere farge, for eksempel et fargerikt skjerf eller lue.

Tips for hvordan du tar vare på skoene dineHvis du pleier mokkastøvlene dine på riktig måte, kan du bruke dem år etter år. Bare semsket skinn er et svært vanlig materiale i akkurat høst- og vinterstøvler, fordi det har mange gode egenskaper. Når støvlene er nye, er det lurt å impregnere dem. Da får støvlene et beskyttende ytre lag som er mer motstandsdyktig mot vann og smuss.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

I
Inger marianne furulund

Innlegg på andre språk

L
Lotta Nielsen
Oversette
C
Carina
Oversette
Vis flere innlegg

30859 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK