Muckboot
Muckboot - Wear
Muckboot - Wear
Muckboot - Wear
3D
Muckboot
Wear
655 kr
(897 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Uttagbar innersåle, Gummistøvel, Vanntett

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

30052-00

Muckboot WearMuckboot er et svensk varemerke som fra starten av kom med smarte sko for dem som var mye i stallen. I dag tilbyr foretaket skikkelig stilige og smarte sko for alle. Muckboot Wear er en stilig gummisko i Chelsea-modell. Skoene har praktiske strikkpaneler som gjør på- og avtaking lettere.

Vanntette skoMuckboot Wear er laget i helt vanntett og isolerende gummi. Skoene har veldig god passform, takket være CR Flex-Foam, en veldig behagelig såle og innside. Skoene tåler temperaturer fra 17 minusgrader til 35 plussgrader. En smidig og stilig allroundstøvel som passer både til stallen, på fjellet, til jakt og på byen når regnet øser ned.

Smarte sko er de beste skoeneMuckboot Wear er en veldig praktisk sko som kan brukes i all slags vær. Ved regn kommer de spesielt godt til nytte, siden de er helt vanntette. Den stilige og stilrene Chelsea-modellen passer perfekt til jeans og også til finklær.

Lettstelte MuckbootsMuckboot Wear er et par lettstelte sko i gummi. Du trenger ikke smøre inn eller impregnere disse skoene. Det eneste du trenger å gjøre, er å vaske skoene om de har blitt skitne. Du kan vaske skoene rene med en fuktig klut.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

A
Anonym

Skoen er litt for smal etter min fot. Den er lettere å få på og av en utseendetilsier. Litt lav gelenkstøtte for min fot. Skoen er ypperlig for vekslende kystklima. Har trukket en stjerne for Behagelighet Det er umulig å lage en sko som passer perfekt for alle. Jeg angrer ikke på kjøpet.

 · Svar · 
A
Anonym

Dette er gode og solide støvler for bybruk og for lett skogsgåing hvis man vil.De tåler ikke så mye kulde som jeg forventet, samtidig som man raskt blir for varm på beina når det er mer enn ti plussgrader ute, men for øvrig er jeg godt fornøyd.

 · Svar · 
A
Anonym

Hensikten med skoen er å ta enkelt av og på for lufting av hunden.Åpningen er noe trang og sålen synes noe stiv

 · Svar · 
A
Anonym

Jeg bruker disse skoene når jeg er oppe tidlig om morgenen for å lufte hunden min. Skoene er lette å sette på, de er varme og gode og har god antiskli funksjon. Skoene følger ogs med til hytta - samme oppdrag samt henting av ved. Fyller helt mine forventninger.

 · Svar · 
A
Anonym

Da jeg har bosatt meg neste oppe ved Beitostølen, har jeg merket kulden meget godt i vinter. Som hundeeier må jeg ut å gå tur med hunden uansett temperatur og vær, der kommer disse skoene godt til sin rett. De er lette å ta på, sitter godt på beina og er utrolig varme. Dette kommer godt med når en må ut i full fart å gå luftetur med hunden, så disse skoene holder mer enn reklamen sier, vi har hatt ned til - 27 grader på lufteturene uten at jeg har blitt frossen på bena. Kjempefornøyd.

 · Svar · 
D
David, Footway

Jeg holder med Reidar! Utrolig god kvalitet og de holder meg helt tørr når jeg er på jakt. Disse skoene er perfekt for friluftsliv.

 · Svar · 
G
Grethe

Jeg har en del betennelser i beina, og med disse myke, gelaktige innersålene, samtidig som skoen er varmeisolerende, er det en veldig bra sko for meg.

 · Svar · 
J
Janne Paulsen

Jeg vil gi disse i julegave, får de bytte om størrelsen er feil ? d er jo over en mnd til jul !

 · Svar · 
C
Caroline, Footway

Hej hej!
Selvfögelig, vi har fortsatt 180 dagars åpentkjöp :slight_smile:

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×