Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 01:32:03
Sorel
Sorel - Nakiska Slide W Incense
Sorel - Nakiska Slide W Incense
Sorel - Nakiska Slide W Incense
3D
Sorel
Nakiska Slide W Incense
597 kr
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Beige

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

06242-00

Sorel Nakiska Slide W IncenseDet kanadiske selskapet Sorel lager sko og tøfler som er utmerkede å bruke når det er kjølig. Sorel Nakiska Slide W Incense er et par stilige og komfortable tøfler som du kommer til å elske når den nordiske vinteren står på som verst.

Varme og behageligeTøflene har en overdel som er laget i et fint suedemateriale. Sålen på tøffelen er laget av naturlig gummi. Sammen med innerfôret, som er laget av både ull og polyester, gir dette deg en eneståendes beskyttelse mot kulde. Innersålen er mulig å ta ut om nødvendig.

Perfekte vintertøflerNår gulvet begynner å bli kaldt, kommer du virkelig til å sette pris på disse fine tøflene fra Sorel. Skoene er dessuten stilige og mulige å bruke på arbeidsplassen. Når det kommer til varme og stilige tøfler, er det nesten ingen som kan slå Nakiska Slide fra Sorel!

Slik tar du vare på semsket skinnTøflene har en overdel som er laget i semsket skinn, også kalt suede. Det finnes en rekke skopleieprodukter for denne typen materiale som du kan bruke på tøflene. Med en børste for semsket skinn kan du enkelt børste bort smuss og lignende fra tøflene. Bruk en fuktig klut for å fjerne flekker. Ved hjelp av litt såpe går selv de vanskeligste flekkene også bort.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

A
Anonym

Tøflen var litt trang p.g.a. ullforet-men etter noe bruk så regner jeg med at den vil passe helt fint. Veldig god og varm. Fornøyd med handelen.

 · Svar · 
A
Anonym

Fikk disse av min kjæreste i julegave. Han hadde kjøpt to størrelser som jeg bruker å ha (er en 37/38), men vi ble forbauset når vi merket at også 38 var liten! Det har aldri skjedd før... Men den har en liten kant bak som jeg synes kjentes litt mor hælen. Men nå har jeg fått de i størrelse 38 3/4 (5.5) har jeg de på meg hele tiden og elsker de! Superbehagelige og varme å gå rundt i hjemme =) Takk!!

 · Svar · 
G
Gerd Valkve

Gode og varme Men, jeg får støt overalt m metall, nå også da jeg satte laderen i IPaden. Er d gummisålen som gjør d ? Tør snart ikke være borti noe m metall, og d bare etter to (2) dager

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30039 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×