Sorel
Sorel
Nakiska Slide W Incense
597 kr
inkl. mva

Kunde Data

Sorel oppleves som normale i størrelsen i henhold til 5992 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Beige

Yttermateriale:

Semsket skinn

Indre materiale:

Ull

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

06242-00

Sorel Nakiska Slide W IncenseDet kanadiske selskapet Sorel lager sko og tøfler som er utmerkede å bruke når det er kjølig. Sorel Nakiska Slide W Incense er et par stilige og komfortable tøfler som du kommer til å elske når den nordiske vinteren står på som verst.

Varme og behageligeTøflene har en overdel som er laget i et fint suedemateriale. Sålen på tøffelen er laget av naturlig gummi. Sammen med innerfôret, som er laget av både ull og polyester, gir dette deg en eneståendes beskyttelse mot kulde. Innersålen er mulig å ta ut om nødvendig.

Perfekte vintertøflerNår gulvet begynner å bli kaldt, kommer du virkelig til å sette pris på disse fine tøflene fra Sorel. Skoene er dessuten stilige og mulige å bruke på arbeidsplassen. Når det kommer til varme og stilige tøfler, er det nesten ingen som kan slå Nakiska Slide fra Sorel!

Slik tar du vare på semsket skinnTøflene har en overdel som er laget i semsket skinn, også kalt suede. Det finnes en rekke skopleieprodukter for denne typen materiale som du kan bruke på tøflene. Med en børste for semsket skinn kan du enkelt børste bort smuss og lignende fra tøflene. Bruk en fuktig klut for å fjerne flekker. Ved hjelp av litt såpe går selv de vanskeligste flekkene også bort.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

G
Gerd Valkve
A
Anonym

Innlegg på andre språk

E
Eva Rasmussen
Oversette
Vis flere innlegg

28567 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK