Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 03:31:00
Sorel
Sorel - Nakiska Slide W Shale,Tarte
Sorel - Nakiska Slide W Shale,Tarte
Sorel - Nakiska Slide W Shale,Tarte
3D
Sorel
Nakiska Slide W Shale,Tarte
597 kr
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun, Grå, Beige

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

06242-01

Sorel Nakiska Slide W Shale, TarteSorel er et selskap fra det kalde landet Canada. De produserer sko og tøfler som passer utmerket til deres kjølige klima. Dette gjør deres produkter perfekte for oss her i Norge, i hvert fall om vinteren og høsten. Sorel Nakiska Slide W Shale, Tarte er et par komfortable tøfler til kvinner.

Varme og deiligeTøflene er i stor grad laget av suede, som er et materiale som beskytter mot kulde og gir et fint utseende også. Fôret i tøffelen er en blanding av ull og polyester. Dette gjør at tøflene føles ekstra behagelige, spesielt om vinteren. Sålen er laget av gummi og gir deg god beskyttelse på glatte gulv.

Bruk dem hjemme eller på kontoretHvis du ønsker å kunne gå innendørs på en komfortabel og varm måte, så er disse tøflene perfekte. Når du har begynt å bruke Sorel Nakiska Slide, kommer du aldri til å ville bruke andre tøfler!

Pleieråd for tøfler i suedeSuede er et slags mokkaskinn, og det pleies på samme måte som mokka. Bruk en spesiell børste for å fjerne skitt og støv fra overflaten. Får tøflene flekker, kan du alltid bruke lunkent vann med litt såpe og et håndkle. Vask forsiktig bort flekkene, og la deretter tøflene tørke i romtemperatur.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30009 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×