Tretorn
Tretorn
Nicole Black
549 kr
(647 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Tretorn oppleves som normale i størrelsen i henhold til 6436 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Gummi

Indre materiale:

Fleece

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

03039-00

Tretorn Nicole BlackGummistøvler er ikke en skotype mange forbinder med stil og eleganse, men Tretorn har virkelig lykkes med å lage et par veldig fine støvler. Med Tretorn Nicole Black er du ikke bare beskyttet fra regn og fukt, men du ser stilig og trendy ut samtidig.

Behagelige støvler for regntungt værNår regner høljer ned, kan du trygt ta på deg disse fine støvlene. De er laget i naturgummi og har også to strikkbånd og en stropp med spenne på skaftet. Øverst er det en hempe som hjelper deg når du skal ta på deg støvlene.

Møt regnet med stilIkke la det dårlige været hindre deg fra å se bra ut. Med de elegante støvlene fra Tretorn kan du enkelt sette sammen et antrekk. Det svenske foretaket fra Helsingborg vet nøyaktig hvordan man lager støvler for å passe det nordiske været og moten perfekt.

Vedlikehold og rengjøringGummistøvler trenger også litt pleie. Bruk en fuktig klut for å rengjøre støvlene når de blir skitne. La dem deretter tørke i romtemperatur. Sørg for at støvlene ikke står varmt, som ved en varmeovn eller i direkte sollys.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

S
Silje Rosså

Innlegg på andre språk

S
Sumem
Oversette
A
Agneta
Oversette
Jonathan, Footway

Halloj! Tror dessa kommer passa dig perfekt! En smidig gummistövel som har normal passform. :slight_smile:

Oversette
0
Vis flere innlegg

28456 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK