Nike
Nike
Nike Air Max 90 Printed Sunset Glow/Hot Lava-White

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Nike Nike Air Max 90 Printed Sunset Glow/Hot Lava-White

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Beige

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet, Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52984-00

Nike Air Max 90 Printed Sunset Glow/Hot Lava-WhiteNike Air Max 90 ble for første gang lansert i 1990. Skoen ble da en stor suksess, spesielt blant langdistanseløpere. Fremdeles produseres modellen, og den er minst like populær. Nike Air Max 90 Printed Sunset Glow/Hot Lava-White kombinerer denne klassiske modellen med et utrolig stilig trykk. Dette er skoen for deg som ønsker en sko som kan live opp ethvert antrekk i garderoben.

Unik såleDet er ikke så veldig rart at Nike Air Max 90 Printed Sunset Glow/Hot Lava-White har blitt en såpass stor suksess. Air Max-sålen har en helt utrolig god støtdemping, noe som blir bevist ved at selv løpere liker skoen. Med det stilige syntetiske stoffet på toppen er du garantert en sko med god ventilering og av høyeste kvalitet.

Liv i alle leireDette er en sko som virkelig liver opp ethvert antrekk. Om du bruker skoen som en treningssko eller en hverdagssko, er du sikret positiv oppmerksomhet til føttene. Kombiner dem med et par stramme olabukser og en tøff t-skjorte, og sett prikken over i-en med en kul skinnjakke eller bomberjakke.

Lang levetidSiden denne skoen er laget av et syntetisk materiale, er det best å benytte skoen når været er tørt. Eventuell søle kan nemlig sette seg fast i stoffet. Er likevel uhellet ute, bør du tørke av dem med en klut fuktet med såpevann.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28125 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×