Nike
Nike
Nike Air Max 90 Printed Teal/Artisan Teal-White

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Nike Nike Air Max 90 Printed Teal/Artisan Teal-White

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Turkis

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet, Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

52984-01

Nike Nike Air Max 90 Printed Teal/Artisan Teal-WhiteNike har sluppet nye varianter og farger av sin populære skomodell Air Max 90. Akkurat disse har en fin turkis farge og er laget i turkisfarget, syntetisk lær. Læret har vakre hvite detaljer. En klassisk sko med ny, frekk design.

Air Max – støtdempende såle for ekstra komfortAkkurat som med mange av de beste skomodellene ble også disse en gang utviklet for basketsporten. Ved å fylle sålen med hardt komprimert luft får føttene effektiv støtdemping. Luften gjorde skoene veldig behagelige, noe som trekkes frem av alle som bruker skoene.

Stilige sko med originale fargerDet var naturligvis ikke bare komforten som førte til at skoen ble så fremgangsrik over hele verden. Det stilrene designet passer bra til mange ulike typer klesstiler. Fargen er dessuten original og liver opp antrekket ditt på en vakker måte.

SneakerspleieDisse sneakersene fra Nike er laget for å brukes mye. Du kan dog bevare dem fine og pene lenge ved hjelp av litt enkel skopleie. Det finnes mange skopleieprodukter som er spesielt rettet mot nettopp sneakers. Et tips er å sjekke opp sneakerseksperten Jason Markk og hans skopleieprodukter.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×