Nike
Nike
Nike Air Max Command Leather Black
1 147 kr
inkl. mva

Kunde Data

Nike oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9877 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

53028-00

Nike Nike Air Max Command Leather BlackDisse skoene fra Nike er et par av deres mest klassiske og populære skomodeller. Grunnen til dette er enkel. Skoene kombinerer et stilrent design med den unike luftfylte sålen. Dette gjør skoene til noen av de mest komfortable på markedet i dag. Det er den legendariske skodesigneren Tinker Hatfield som står bak dette mesterstykket.

Alltid fine – alltid komfortableSkoene er svarte med grå detaljer. Overdelen er i høy grad laget i skinn. Skoene er mykt vatterte og har dessuten den skjønne luftfylte sålen. Dette gir skoene et veldig høyt komfortnivå. Med disse skoene kommer du alltid til å kunne kle deg stilig og sporty.

En klassisk streetskoDet er enkelt å få til en stilig outfit ved hjelp av disse skoene. De passer like bra til tettsittende jeans som til løsere bukser. Skoene kommer til å matche antrekket ditt, uansett hvilken stil du har. Siden skoene også er svært komfortable på, kommer de raskt til å bli dine nye favorittsko.

Stell og pleie av sneakersSvarte sneakers er litt enklere å ivareta, siden smuss og flekker ikke synes like godt. Det går alltid fint å rengjøre dem med en fuktig klut. Vil du vaske dine sneakers ordentlig, bør du bruke skopleieprodukter som er spesielt beregnet for nettopp sneakers.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

28567 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK