Nike
Nike
Nike Roshe Run Black/Anthracite-Sail
762 kr
(847 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Nike oppleves som normale i størrelsen i henhold til 9877 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Løping

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

49337-00

Nike Nike Roshe Run Black/Anthracite-SailDisse minimalistiske skoene fra Nike har blitt populære verden over. Det er lett å forstå hvorfor bare ved å kaste et blikk på skoene. Disse stilrene joggeskoene er dessuten en av deres mest komfortable løpesko. Uansett om du liker å løpe eller bare vil ha flotte sko, kommer du til å elske Nike Roshe Run!

Mesh som lar føttene pusteI dag er det vanlig at Nike benytter seg av et meshmateriale i sine sko. Nike Roshe Run er ikke noe unntak. De er laget for å kunne hjelpe føttene med å puste og ventilere. Dette materialet gjør også skoene lette. Gummisålen er laget av ett stort stykke, og den føles veldig bekvem.

Hverdagssko og treningsskoNike har i henhold til eget utsagn fått inspirasjon fra meditasjon og zen-konseptet når de har designet disse skoene. De er utvilsomt stilrene og går bra sammen med mange ulike stiler. Dette gjelder spesielt for disse skoene, som har en mørkere farge, men en fin og hvit såle.

Pleie av skoSelv om disse skoene er til for å brukes, bør du være forsiktig med skitt og smuss. Mesh trenger ingen spesiell pleie, men kan være en utfordring å vaske når det har blir flekkete. Bruk en fuktig klut og litt såpe for å gni bort flekker når det trengs.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

T
Trey
Oversette
H
Helena
Oversette
D
Davoda
Oversette
Vis flere innlegg

28466 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK