Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 12:12:49
Shepherd
Shepherd - Nina Chestnut
Shepherd - Nina Chestnut
Shepherd - Nina Chestnut
3D
Shepherd
Nina Chestnut
597 kr
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Lærsåle

Merke:

Artikelnummer:

02024-00

Shepherd Nina ChestnutUansett årstid er det alltid deilig å ha et par koselige tøfler hjemme. Shepherd Nina Chestnut er et par fantastiske lammeulltøfler i klassisk design. Tøflene er produsert av den beste ullen og gir en omfavnende og herlig følelse. For deg som liker å ha noe på føttene når du går rundt hjemme, er disse tøflene utvilsomt det beste alternativet. På høsten og vinteren kan det være hyggelig å stikke føttene inn i et par myke og varme tøfler. Kanskje er gulvet litt kaldt på vintermorgenene? I så fall kommer disse koselige lammeulltøflene garantert til å varme deg opp. Selv i sommerhalvåret er det fint å kunne dra på seg noen varmende tøfler, for eksempel på kjøligere sommerkvelder.

Lammeull – et fantastisk materialeI et hundretalls år har vi mennesker brukt fåreull til klær og tepper. Ullen er veldig anvendelig, og det er ikke bare på grunn av at det er et varmende materiale. Lammeull har mange gode egenskaper, og mye av hemmeligheten ligger i lanolin – ullens naturlige fett. Lammeullen vokser i sauens øvre hudlag, og det naturlige fettet lanolin gjør ullen vannavstøtende. Dessuten absorberer ullen vann, og dette gjør materialet veldig passende for nettopp tøfler. Så i et par lammeulltøfler holder føttene seg varme og gode, uten at du blir svett. Ullen trenger sjelden å vaskes, siden lanolinet gjør ullen antibakteriell.

Varmer deg opp fra topp til tåLammeulltøfler er en perfekt gave til deg selv eller til noen du er glad i. De vakre Shepherd Nina Chestnut-tøflene kan du bruke år etter år, uten at de egentlig blir særlig skitne. Men vær uansett nøye med ikke å bruke tøflene utendørs. Nina Chestnut er en klassisk modell som du med fordel kan bruke sammen med dine vanlige klær, også på en fest hjemme hos deg selv, for eksempel. Shepherd er kjent for sin høye kvalitet, og du kan bruke dine skjønne Nina Chestnut i mange år fremover.

Forleng levetidenFor at dine Nina Chestnut-tøfler skal være fine og gode i lang tid, kan du ta godt vare på tøflene og pleie dem. Lammeull er et smart materiale som mer eller mindre tar hånd om seg selv. Det naturlige fettet lanolin kan likevel forsvinne med årene, og ullens gode egenskaper forsvinner da med det. Men du kan kjøpe lanolin i skopleiebutikker og selv sette inn tøflene med lanolin ved behov. Ellers trenger Nina Chestnut ikke noe særlig vask eller stell. Du kan gjerne lufte tøflene med jevne mellomrom. Da blir tøflene freshe igjen.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30032 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×