Asics
Asics
Noosa Ff 2 Seashell Pink/dark Blue/Pink
1 157 kr
(1 447 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Asics oppleves som små i størrelsen i henhold til 2073 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Rosa

Yttermateriale:

Mesh

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60054-78

Asics


På Asics-senteret i Kobe samarbeider trenere, sportsutøvere og forskere og å hjelpe mennesker over hele verden til å prestere bedre og til å kunne nyte å gjøre det de liker best. De forsker på kroppens bevegelser og de tester alle ulike typer materialer. På senteret har de til og med en egen løpebane som simulerer ulike typer vær, for å forsikre at skoen presterer optimalt uavhengig av klima!

Noosa Ff 2


For å forsikre at denne skoen holder mot regnet, er utsiden designet med en blanding av ulike materialer. Sålen er laget slik at grepet holder like fast på våte underlag, og du slipper å bekymre deg for at en personlig rekord skal skli unna i gjørmen.

Seashell pink/dark blue/pink


Klassiske farger som alltid er i tiden, og et moderne og unikt design som tiltrekker seg oppmerksomhet. Fargene glir naturlig over i hverandre, så pass deg: hvis du stirrer for lenge kan det hende du lar deg hypnotisere!

Frisk stil


Med disse skoene får du et forfriskende innslag av stil på løpeturen! La de andre på stien huske deg for de friske fargene du lot bære deg da du suste forbi. Og hvis du ønsker å beholde skoene på etter løpeturen er det ikke noe problem, de vil passe like godt til jeansen din!
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

A
Austen Lenihan
Oversette
A
Angela
Oversette

28622 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK