Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

08054-01

Reebok NPC II BlkReebok NPC II Blk er en veldig klassisk skomodell fra den kjente skoprodusenten Reebok. De produserer komfortable og solide sko av gode materialer. Disse skoene er intet unntak. Reebok NPC II Blk har et sporty design og det svarte skinnet fremstår som stilrent og tiltalende.

Sitter som hånd i hanskeReebok NPC II Blk er sporty sko, produserte i ekte skinn. Skinn er et bra materialvalg når det gjelder sportssko, siden det former seg etter føttene. Ved hjelp av snøringen kan du selv justere størrelsen, slik at skoene sitter perfekt.

Trendy sportsskoReebok NPC II Blk er virkelig et bra valg av sko, siden du kan bruke skoene gjennom store deler av året. Siden de er produserte i skinn, holder de varmen bedre enn for eksempel tøysko. Match disse Reebok-skoene med alt fra chinos og skjorte til treningsshorts og topp.

Vedlikehold av dine nye skoFor at dine nye Reebok NPC II Blk skal holde seg i fin forfatning lenge, kan du starte med å impregnere skoene. Se til at skoene er rene før du bruker noen produkter. Du kan børste av skoene med en myk skobørste. Selv om skoene kan takle litt væte og skitt, er det aller best å la skoene hvile seg på hyllen når regnet øser ned.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

29323 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×