06.06.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Reebok Classic
Reebok Classic
NPC II Blk
634 kr
(747 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Reebok Classic oppleves som normale i størrelsen i henhold til 4699 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

08054-01

Reebok NPC II BlkReebok NPC II Blk er en veldig klassisk skomodell fra den kjente skoprodusenten Reebok. De produserer komfortable og solide sko av gode materialer. Disse skoene er intet unntak. Reebok NPC II Blk har et sporty design og det svarte skinnet fremstår som stilrent og tiltalende.

Sitter som hånd i hanskeReebok NPC II Blk er sporty sko, produserte i ekte skinn. Skinn er et bra materialvalg når det gjelder sportssko, siden det former seg etter føttene. Ved hjelp av snøringen kan du selv justere størrelsen, slik at skoene sitter perfekt.

Trendy sportsskoReebok NPC II Blk er virkelig et bra valg av sko, siden du kan bruke skoene gjennom store deler av året. Siden de er produserte i skinn, holder de varmen bedre enn for eksempel tøysko. Match disse Reebok-skoene med alt fra chinos og skjorte til treningsshorts og topp.

Vedlikehold av dine nye skoFor at dine nye Reebok NPC II Blk skal holde seg i fin forfatning lenge, kan du starte med å impregnere skoene. Se til at skoene er rene før du bruker noen produkter. Du kan børste av skoene med en myk skobørste. Selv om skoene kan takle litt væte og skitt, er det aller best å la skoene hvile seg på hyllen når regnet øser ned.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

I
Inmaculada Jorge
Oversette
M
Maj-britt Malmsten
Oversette
G
Gudrun Karlsson
Oversette
Vis flere innlegg

28388 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK