Reebok Classic
Reebok Classic
NPC II White/White
597 kr
(747 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

08054-00

Reebok NPC II White/WhiteUnn deg selv et par superkomfortable joggesko fra Reeboks Classic-kolleksjon og kle deg pent til både hverdag og fest. Reebok NPC II White/White er stilige joggesko i hvitt, og skoene er laget av skinn. Med en sterk og holdbar EVA-såle, får du optimalt grep og en fantastisk støtdemping.

Komfort kombinert med kvalitetReebok NPC II er en nødvendighet for deg som liker et stilig og sporty utseende. Skooverdelen er laget av både skinn og nylon, noe som gir et stilrent inntrykk. Inne i skoene er det et tekstilfôr for en mer behagelig følelse. EVA-sålen er et kapittel for seg selv – den gir deg en behagelig støtte og avlaster kroppen riktig.

En anvendelig skoÅ kjøpe et par Reebok NPC II er nesten som en investering. Ikke fordi skoene er dyre, men fordi du kan bruke dem i år etter år og til mengder av forskjellige anledninger. Sammen med slitte jeans, en skinnjakke og kult tilbehør kan du raskt skape en tøff og uformell stil.

Behold den hvite fargenReebok NPC II White/White er, som navnet antyder, et par hvite joggesko. Fordi skoene er laget av skinn, kan du også impregnere og pleie skoene med skinnpleieprodukter. Sørg for å unngå gjørme og regnvær, siden det kan være vanskelig å fjerne flekker.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

B
Bengt
Oversette
Vis tidligere kommentarer
Agnes, Footway

Den är tyvärr slutsåld :frowning:

Oversette
0
H
Harald
Oversette
Jonathan, Footway

Hej Harald!

Enligt storleksguiden skall storlek 48 passa dig utmärkt!

Oversette
0
Å
Åsa
Oversette
A
Alicia, Footway

Eu 40,5 = 26 cm :slight_smile:

Oversette
0
Vis flere innlegg

31327 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK