Viking
Viking - Odda Navy
Viking - Odda Navy
Viking - Odda Navy
3D
Viking
Odda Navy
409 kr
(547 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Syntet, Textil

Såle:

Gummisåle, Syntet

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

60041-73

Viking Odda Navy


Hvis det er sko som egner seg for norske forhold du er ute etter, skal det hardt holde å finne en bedre produsent enn Viking. Dette hel-norske sko-merket har holdt det gående i knappe 100 år, siden stiftelsen i Askim i 1920.
Generasjoner av fornøyde norske føtter kan bevitne at Viking leverer kvalitet. Barneskoene du finner hos Viking er varme, solide og komfortable. Joggeskoen Odda Navy er særs godt egnet for overgangsårstidene, høst og vår. De tåler regn, de tåler sølepytter og takler lekeplasser under alle slags forhold.

Viking har levert sko for Norge i snart 100 år


Å skulle levere sko for norske forhold kan ikke være noen enkel oppgave. Som vi jo alle vet utmerket godt har dette langstrakte landet vårt det med å by på noen særs utfordrende vær og føreforhold.
Hos Viking har de klart å produsere fottøy som klarer brasene i nesten hundre år. Det betyr bra mange generasjoner med fornøyde kunder.
Viking Odda Navy føyer seg inn i rekken av kvalitetsprodukter. Skoen er stilig, lett, varm og slitesterk. Og selvsagt perfekt egnet for å tåle både regnskyll om våren og stormer på høsten.

Viking Odda Navy byr på pustbart materiale og såler med godt grep


Dette er skoen for aktive gutter og jenter. Viking Odda Navy er fremstilt av syntetisk materiale som puster slik at føttene ikke blir klamme uansett hvor aktiv leken er. Sålen av gummi byr på godt grep på all slags underlag. Takket være borrelåsen kan ungene fort ta dem av og på.

Viking Odda Navy tåler maskinvask


Disse prisgunstige skoene kan du enkelt og greit vaske i maskinen. Det gjør du på 30 grader. Husk å ikke bruke skyllemiddel. Unngå å tørke dem i veldig varme omgivelser. Bare sett dem oppå avispapir eller lignende i romtemperatur og ta tiden til bruk.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28801 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×