Crocs
Crocs
Off Road Black/Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Crocs Off Road Black/Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Borrelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

22627-00

Crocs Off Road Black/BlackOppdater skoskapet ditt med noen smarte Crocs Off Road Black/Black! Crocs ble utrolig anerkjent for en del år siden, da Peter Forsberg begynte å bruke disse plastskoene. Crocs Off Road Black/Black er en kraftigere versjon av den klassiske Crocs-skoen. Skoene har en kraftig mønstret såle som gir deg et godt grep på ujevnt underlag.

Praktiske skoCrocs Off Road Black/Black er en veldig praktisk sko som er laget av slitesterk gummi. Akkurat som andre Crocs-modeller er også Off Road en sko med en svært komfortabel støtdemping. Skoene har en kraftig mønsterstruktur som gir deg et bedre grep, også på ujevnt underlag.

Til sommeren!Crocs Off Road Black/Black er en optimal sommersko som med fordel kan brukes som strandsko eller til og med som badesko. Siden skoen er laget av gummi, tåler den vann uten problemer. Den svarte fargen og det enkle designet gjør at du kan bruke skoene til hverdags hvis du vil.

Det beste av altI motsetning til skinnsko trenger du verken å impregnere, vokse, vaske eller smøre dine Crocs Off Road Black/Black. Skoene er helt vedlikeholdsfrie! Jada, de kan bli skitne, men det går fort å skylle av skoene under springen.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28182 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×