Vagabond
Vagabond
Olga 4014-160-20 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Olga 4014-160-20 Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3,5 cm

Artikelnummer:

52452-00

Vagabond Olga 4014-160-20 BlackHer har du dem – høstens mest stilrene sko! Vagabond Olga 4014-160-20-Black er en lekker sko i Chelsea-modell med spiss tå. Skoenes lekre mønster og struktur i svart skinn føles særdeles eksklusivt og flott. Bli et blikkfang med disse skjønnhetene på føttene, og match med valgfrie klær.

Krokodilleskinn?Vagabond Olga 4014-160-20-Black er produsert i ekte skinn, men ikke i krokodilleskinn – selv om det kan se slik ut. Den blanke overflaten i skinnet sammen med den lekre strukturen gir skoene et mildt sagt stilig utseende. Med bekvemme og praktiske elastikker på sidene av skoen kan den kjapt tas av og på.

Tøff på en uanstrengt måteMed et par Vagabond Olga i svart skinn kommer du unna med det meste! Ta på deg et par utsvingede jeans, en hvit skjorte som du stapper ned i bukselinningen og dine beste accessoirer. Skoene kan gi inntrykk av en noe rockete stil, men de fungerer også utmerket sammen med andre klesstiler.

Skrubbe eller pusse?Dine nye sko trenger litt omtanke og pleie nå og da. Pass på at du holder skinnet blankt og fint ved hjelp av en pusseklut i bomull. For å øke bestandigheten i skoene kan du impregnere dem.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×