02.06.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Bagheera
Bagheera
Omega III Black/Cerise
340 kr
(487 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Bagheera oppleves som normale i størrelsen i henhold til 4193 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

24900-04

Bagheera Omega III Black/CerisePene walkingsko fra fritids- og sportsmerket Bagheera. Bagheera ble grunnlagt i 1981 i Avesta og har siden da levert mye sports- og fritidsklær av høy kvalitet til det skandinaviske markedet.

Materialer som gir avlasting og støtdempingOverdelen på disse lekre walking/streetskoene er oppbygd i slitesterkt og luftende syntetmateriale. Innersålen er uttagbar, noe som er perfekt når de trenger lufting. Materialet i innersålen er av deilig og avlastende EVA. EVA er et formpresset materiale som er snilt mot føttene dine. Mellomsålen i phylon demper av for støt, og den ytre sålen er i slitesterk gummi, tiltenkt for både asfalt og grusveier.

Fine sko for turerMed en normal passform og fine farger er dette en flott walkingsko som du kan ha på deg når du skal på turer i byen såvel som til skogs. Fargene cerise og svart passer bra sammen og kan enkelt matches med annet sport- og walkingtilbehør. Den svarte fargen gjør også at eventuelle flekker som måtte komme, skjules bedre.

Tips og rådOm du trenger å lufte dine Bagheera-sko, tar du enkelt ut den formpressede EVA-sålen for en mer gjennomgående lufting. Luft alltid skoene dine i romtemperatur med rikelig med lufttilførsel. Avispapir fungerer ypperlig til å legge i våte sko, dette suger til seg væsken hurtigere.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

L
Lotta
Oversette
J
Janet
Oversette

28533 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK