Tretorn
Tretorn - Öresund Black
Tretorn - Öresund Black
Tretorn - Öresund Black
3D
Tretorn
Öresund Black
479 kr
(647 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Vanntett, Gummistøvel

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Smal

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

50398-01

Tretorn Öresund BlackNår man tenker på gummistøvler, er det svært mange som får assosiasjoner til Tretorn, og det er ikke noe rart. Denne velkjente skoprodusenten har gjennom hele sin levetid fokusert på å lage kvalitetsstøvler av motstandsdyktig gummi. Tretorn Öresund Black er en svært stilren gummistøvel i Chelseamodell. Skoene kan med fordel brukes året rundt, takket være det pene designet.

Bekvemme og holdbareTretron Öresund er en gummisko som er produsert av svært kvalitetssterk gummi, og skoene er formet i ett og samme stykke. Dette gjør at skoene ikke slipper inn noe vann, de er helt vanntette. Selve yttersålen er delvis mønstret for å gi deg et godt grep. Du kan med fordel legge inn en ekstra såle for økt komfort eller mer varme om vinteren.

Pene gummisko som kan brukes daglig om man vilViking Öresund i svart er en gummisko som ser ut som en vanlig Chelseaboot. Dette gjør skoene utrolig anvendelige, siden de er enkle å matche med både jeans, kjoler og skjørt. Den stilrene og pene skomodellen gjør at vi mer enn gjerne trekker på oss disse – også når det ikke regner.

Sko som er lette å ta vare påSiden Viking Öresund er produsert helt og holdent i gummi, utenom selve innerdelen, kan du uten problemer vaske skoene ved behov. Du kan skrubbe bort smuss med en klut og litt såpe under kranen. Vær forsiktig med elastikkpartiet på sidene av skoene, siden disse ikke er laget av gummi.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28354 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×